ga naar de navigatie ga naar de inhoud

Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt e ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.

Magazine voor het Vlaamse overheidspersoneel
 

Over 13

13, een ongeluksgetal? Laat ons hopen van niet. Want na de reorganisatie van begin 2006 is dat het aantal domeinen waarin de Vlaamse overheid is opgedeeld. Sinds 1 mei 2006 is het ook de naam van het nieuwe magazine voor het Vlaamse overheidspersoneel. Allemaal samen zo'n 37.000 koppen, 37.000 mannen en vrouwen die zich inzetten voor al wie en wat in Vlaanderen leeft: als schoonmaker, verpleger, consulent, chauffeur, inspecteur, opvoeder, controleur, deskundige, wegenwerker, dossierbehandelaar, communicatieverantwoordelijke enzovoort.

Op deze pagina vindt u algemene informatie over 13: de kenmerken van het blad, de inhoud van het blad, de gegevens van de redactie en het redactiestatuut. Verder vindt u ook hoe u zelf kunt helpen aan blad 13 en hoe u met de redactie contact kunt opnemen.

Pagina afdrukkenTip een collega over deze pagina
Gepubliceerd op 6 februari 2008. Laatst gewijzigd op 21 mei 2008